Trappeheis med plattform for rett trapp - LiftCat 200

rullestolheis_trappeheis_løfteplattform

Markedets slankeste løfteplattform og den mest estestiske trappeheisen med plattform for rett trapp som finnes.

Trappeheis med plattform for sving trapp - LiftCat 220

rullestolheis_trappeheis_løfteplattform

Den mest tiltalende trappeheisen med plattform for rullestolbrukere.

Løfteplattform Rullestol fra OTP Heis

rullestolheis_trappeheis_løfteplattform

Pålitelig og komfortable løfteplattformer fra OTP Heis​

Hva er en løfteplattform?

En løfteplattform i en sjakt fungerer som en normal heis. Det betyr at du trykker på knappen når du ønsker å ta heisen, løfteplattformen beveger seg oppover og du kommer deg opp i andre etasje av huset. Eneste forskjellen er at i en «vanlig» heis beveger helse heiskontaineres seg inkludert gulv, vegger og tak, mens i en løsning med løfteplattform beveger bare gulvet seg.

Hva er noen av fordelene med å ha en løfteplattform?

–        En enkel måte å komme seg mellom de ulike etasjene i huset.

–        Ikke noe behov for å tilkalle hjelp når du ønsker å bevege deg rundt i huset

–        Mindre stress for kroppen ved å ha en løfteplattform som hjelper deg rundt. Dermed kan du bo lengre i ditt eget hus.

rullestolheis_trappeheis_løfteplattform

Dette en en vertikal heis som frakter brukeren rett opp og ned med meget brukervennlig panel. Disse løfteplattformene kan brukes av rullestolbrukere til enten inngangspartier med store høydeforskjeller eller nivåforskjeller inne i boliger eller bygg. Disse heisene har en myk start og stopp funksjon som gjør at reisen blir komfortabel og behagelig.

Ofte stilte spørsmål om løfteplattform for rullestol

De mest vanlige tingene som folk lurer på rundt heiser og løfteplattformer i private hus.

– De fleste blir veldig overrasket når man skjønner hvor liten plass en løfteplattform tar. Vår minste modell er 80×80 cm, men har ikke nok plass for en rullestol da den tar større plass. Løfteplattformen vi selger flest av for eneboliger og tomannsboliger er 80×110 cm innvendig og 88×137 cm utvendig.

– Hvor mye koster det å ha en løfteplattform hjemme? De fleste leverandører estimerer at du må betale ca kr 200 000 – 250 000 inkl mva for et ferdig sammensatt produkt. I tillegg behøver man en håndverker for å kutte hull i gulvene for å tilpasse sjakten for løfteplattformen. I tillegg bør man regne inn en kostnad for årlig service på løfteplattformen. En årlig service er estimert til å koste noen få tusenlapper. Andre leverandører anbefaler service hvert andre år.

– Strømforbruker er relativt lav ettersom løfteplattformen går i hvilemodus når den ikke benyttes.

– Løfteplattformen har et batteri som slår inn slik at man ikke risikerer å bli hengende mellom to etasjer dersom strømmen blir borte.

– Dette er et spørsmål vi får fra mange som leter etter en leverandør av løfteplattformer. Dersom en av våre heisløsninger stopper har vi samme løsninger som du finner i en normal heis på et hvert kontorbygg eller kjøpesenter. Vi har alltid en GSM toveis kommunikasjon i heisen slik at du kan trykke på en knapp for å komme i kontakt med oss eller sikkerhetsselskapet. Da finner man fort en løsning ved at vi kommer innom eller at en nabo eller lignende blir kontaktet for å sørge for hjelp.