Rullestolheis med plattform for trapp

LiftCat 200-serien består av trappeheiser, også kalt løfteplattformer eller rullestolheis. En løfteplattform krever minimalt med inngrep og tar ingen plass i når den er oppfelt. Vi tilbyr kunden pålitelige og effektive trappeheiser som forenkler hverdagen. Våre rullestolheiser er markedets mest brukervennlig og du trenger ingen assistanse.

Trappeheis for rett trapp - LiftCat 200

rullestolheis_trappeheis_løfteplattform

Markedets slankeste løfteplattform og den mest estestiske trappeheisen med plattform for rett trapp som finnes.

Trappeheis for svinger og repos - LiftCat 220

rullestolheis_trappeheis_løfteplattform

Den mest tiltalende trappeheisen med plattform for rullestolbrukere.

rullestolheis_trappeheis_løfteplattform

Enten med rullestol eller rullator eller bare som en romslig seteheis: den robuste LiftCat 200-serien rullestolheis gir en fin figur både innvendig og utvendig! Med sin plassbesparende design er den like egnet for rette og buede trapper. Mange smarte funksjoner og et innovativt betjeningskonsept garanterer uforstyrret bruk av heisen, minimerer teknisk kundeservice og sikrer dermed komfortabel mobilitet til enhver tid.

Med LED-farger som kan stilles inn på en rekke måter og individuelle trykk på plattformen, integreres heisen harmonisk i omgivelsene: Et attraktivt blikkfang i stedet for kjedelig nødvendighet – mobilitet fra LiftCat er så vakkert!

Designversjon i sølvmetallic, automatisk styring av bommene og gulvklaffene, rekkverk i rustfritt stål langs trappen, sensorknapper, mykstart og mykstopp, nødanropsknapp, nødstoppbryter, automatisk hastighetsreduksjon i kurver, antiklembeskyttelse på siden og på undersiden av plattformen, batteridrevet 4 batterier og lader, håndtak og anti-skli knotter.

 

  • LiftCat bygger løfteplattformer som optimalt tilpasser seg brukernes liv.
  • Med smart teknologi og høyt servicenivå garanterer vi maksimal løftekomfort til enhver tid.
  • LiftCat rullestolheis er derfor utstyrt med et fargedisplay for selvforklarende feilmeldinger, som gjør at du enkelt kan utbedre dem selv.
  • Utilsiktet utlading av liftbatteriet unngås også ved automatisk heisutkobling ved parkering utenfor ladestasjonen.
Ofte stilte spørsmål

Kan LiftCat 200-serien også brukes uten rullestol?

Selvfølgelig er det mulig. I mange tilfeller, spesielt i offentlige områder, er det til og med fornuftig å installere en plattformheis med integrert sammenleggbart sete. Det betyr at personer med gangvansker uten rullestol kan bruke heisen i stedet for trappene.

Hvor lang er leveringstiden?

Siden hver heis er skreddersydd for den respektive trappen, er det ikke en lagervare. Generelt er leveringstiden for trappeheiser med rett spor 2-5 uker og for buet spor 4-8 uker.

HVilke side av trappen monteres LiftCat 200-serien på?

Hvis trappen er rett, kan heisen monteres på hver side. Ved kurvet trapp så monteres alltid LiftCat 200- serien på innervangen.

Rullestolheis fra LiftCat

Denne serien plattformsheiser består av løfteplattformer som innebærer at brukeren kan enkelt kjøre sin rullestol inn på en plattform, og med et meget brukervennlig panel kjøre benytte heisen til de formål som er ønsket. Kun holde en knapp inne (dødmansknapp funskjon). Dette er den perfekte løfteplattformen ved inngangspartier og nivåforskjeller innendørs. 

Universell utforming

Er en samlet begrep for tilrettelegging i samfunnet. Målet og tanken bak universell utforming er å forme samfunnet slik at vi alle å størst mulig grad får de samme mulighetene uavhengig av funksjonsevne. En løfteplattform på ett treningssenter, i skolen, på biblioteket, butikk, stasjon eller andre steder støtter oppunder universell utforming og er et krav ved nybygg for boligbyggere.

Se brosjyre fra fabrikk – https://www.ascendor.at/fileadmin/user_upload/Dokumente/PDFs/PLT_Prospekt.pdf